Choď na obsah Choď na menu
Reklama
Reklama
 


Neoféma Bourkova:           Neopsephotus bourkii

 

 

Veľkosť: 19-21cmObrázok

 

 

 

 

 

 

 

Rozšírenie: vnútrozemie Austrálie

Obrázok

Obrázok

Obrázok

 

Sú to tichý vtáci. Cez deň odpočívajú.  Aktívny sú ráno a večer, kedy vyhľadávajú potravu.

V súčastnosti sa tento druh vyčleňuje v samostatný rod NEOPSEPHOTUS.

 

Obrázok

 

Obrázok

 

ObrázokObrázokObrázok Obrázok  Obrázok Obrázok Obrázok 

 

 8.jpg

 
Reklama